Quote:
gianfranco, jesi pita bob katza za mastering? Rolling Eyes
njega mos imat za sasvin normalnu lovu. virujen da bi ti se u konacnici isplatilo?
|
Nisam. Nasao sam 30-ak sajtova najpoznatijih mastering studija.Od toga jedno 5 su stvarno vrhunski.To sam zakljucio na osnovu opreme,kredita,ozbiljnosti sajta,...
Mislim da medju njima nisam naleteo na Bob Katz-a.Verovatno sam ga eliminisao jer sam birao po kreditima,da ipak to ima neke veze sa vrstom muzike koju radim.
MilosJeftic:
Quote:
Gianfranco , o kom bendu je rec ?
|
Predstavicu sve za nekoliko meseci,kada uradim 2-3 singla,kada bude gotov sajt itd...
Max:
Quote:
Idekius .....taj studio u Atini ...JE BULJA .... kompletna ....a i ta produkcija ...... mada sam cuo uglavnom na TV .....
|
Ti Grci ipak dodjose na MTV iili Vivu (Despina Vandi - Gia).Karleusa je verovatno otkupila prava samo za srpsku verziju.
Quote:
Madam Piano ......vise bih rekao los aranzman ...tj los odabir zvukova nego produkcija ...... ali ona ima opet duet sa talijanom ....pa ce opet probati .......
|
Pod produkcijom sam mislio na sve osim texta i kompozicije.
Quote:
A sad svi drhtite !!!!!! Dolazi Gianfranco !!!!!!!! tj ajde svi da prestanemo da se bavimo muzikom .....
|
Ja sam poceo da se bavim muzikom pre 11 godina bas zbog tog drhtanja.
Ne samo da sam se jezio,da mi je srce gorelo vec sam i plakao ,ali ne zato sto je pesma bila tuzna,vec jezivo dobra.