View Single Post
Old 28-03-2005, 04:52 PM   #72
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Quote:
gianfranco, jesi pita bob katza za mastering? Rolling Eyes
njega mos imat za sasvin normalnu lovu. virujen da bi ti se u konacnici isplatilo?
Nisam. Nasao sam 30-ak sajtova najpoznatijih mastering studija.Od toga jedno 5 su stvarno vrhunski.To sam zakljucio na osnovu opreme,kredita,ozbiljnosti sajta,...
Mislim da medju njima nisam naleteo na Bob Katz-a.Verovatno sam ga eliminisao jer sam birao po kreditima,da ipak to ima neke veze sa vrstom muzike koju radim.

MilosJeftic:
Quote:
Gianfranco , o kom bendu je rec ?
Predstavicu sve za nekoliko meseci,kada uradim 2-3 singla,kada bude gotov sajt itd...

Max:

Quote:
Idekius .....taj studio u Atini ...JE BULJA .... kompletna ....a i ta produkcija ...... mada sam cuo uglavnom na TV .....
Ti Grci ipak dodjose na MTV iili Vivu (Despina Vandi - Gia).Karleusa je verovatno otkupila prava samo za srpsku verziju.

Quote:
Madam Piano ......vise bih rekao los aranzman ...tj los odabir zvukova nego produkcija ...... ali ona ima opet duet sa talijanom ....pa ce opet probati .......
Pod produkcijom sam mislio na sve osim texta i kompozicije.

Quote:
A sad svi drhtite !!!!!! Dolazi Gianfranco !!!!!!!! tj ajde svi da prestanemo da se bavimo muzikom .....
Ja sam poceo da se bavim muzikom pre 11 godina bas zbog tog drhtanja.
Ne samo da sam se jezio,da mi je srce gorelo vec sam i plakao ,ali ne zato sto je pesma bila tuzna,vec jezivo dobra.
Gianfranco is offline