Djoganijev album nisam preslusao, tako da neznam o cemu se radi...
Licno, cenim Srdjana i tvrdim da covek zna posao. Slusao sam jos uvek neizdati materijal za Mariju Mihajlovic, muziku za film "Noz"....
Sad, to na konto Djoganija... Jedno je tezga, a drugo trip... Srdjan se lozi na neke futuristicke fore i tu je jak... A ono sto radis za kintu, radis za kintu i ne mozes od toga da pravis remek delo...
Moji radovi raznoraznih decijih pesama za decije festivale i sl. su uzas boziji... To kosta toliko i za to mogu da odvojim toliko vremena...
E sad... moze neko da mi kaze kako se muzika ne radi za lovu itd... SAmo, kada se neko usudi to da kaze, taj ne zivi od muzike... Mogu ja da izigravam velikog prosvetitelja ukoliko mi neko drugi plati racun za struju, telefon, antibiotik kad imam grip i sl... O opremi da ne pricam...
Ovako, ako si muzikant, onda si muzikant... Naravno, imas svoj trip, radis na tome i molis se bogu da jednom upali... Ako ti dodje tezga, odradi posao, on zadovoljan, ti zaradio nesto i zivot ide dalje...
Ako zivis od fotografske radnje, nemoj da pljujes onoga ko je odschljakao Gocu Trzan i da pricas kako ti znas bolje...
Ko razume, shvatice...