View Single Post
Old 28-03-2005, 12:17 AM   #14
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Dusane, u pravu si , mada me nisi bas najbolje ukapirao. Nisam ja u fazonu da bi ih lagao, niti pricao SVE CEMO TO U MIXU srediti. Zbog toga i pokusavam da u fazi programiranja vidim i ja , a i oni kakav ce , otprilike biti krajnji rezultat. Mislim da je postenije reci , Momci, ja to ne mogu, nadjite drugi studio. Uzgred , ne znam otkud vam svima (@Milos)to da su klinci. Momci su OK, znaju sta hoce, samo mene generalno nervira stav HOCEMO DA ZVUCIMO KAO........(u Srbiji -kod mene u stanu). Ali to sto me nervira , ne znaci da necu uciniti sve sto znam, pa i raspitivati se na forumu, da bi bili sto zadovoljniji.
Musterija je uvek u pravu :roll:

Za ono o realisticnosti , nisam se najbolje izrazio, mislio sam na samu svirku( imitaciju bubnja) koju ja programiranjem tesko postici.

Za BFD si u pravu, DW, ali mora da se dobudzi prvo u njegovom mikseru, a kasnije( normalno) i u SX-u . Malo sam podigao shtim BD, iskljucio ROOM i PZM , rasirio OVERHEAD, a HH cu verovatno programirati( tesko je naci bas 100% loopove) iz drugog BFD-a. Sutra cu im to pustiti pa cemo znati ishod. Hvala svima

Uzgred, ocekujem jos 5DVD-a za BFD. Sta tu ima?
OFF is offline   Reply With Quote