View Single Post
Old 26-03-2005, 09:37 PM   #5
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Da iskopiram sa slicne teme.... svoje misljenje...

Monitore preporucam u odnosu cijena/kvalitet ALESIS M1 Mk2 aktivne monitore. Stvarno su za tu cijenu izvrsni! I pouzdani! Koliko sam do sad imala prilike raditi na njima... sve provjere na drugim sustavima su pokazale da sam napravila dobar posao.

Sto se tice TASCAM FW 1884... moram priznati da sam ga i sama pratila... citala o njemu, zapalila se za njega... odlicna spravica a jos i tako lijep.
No, moram priznati, za iste novce mozes dobiti YAMAHU 01X koja nudi nesto vise opcija! Provjeri i to!

Drugo.. ja sam razmisljala kako mi nije toliko bitno da koristim motorizirane fadere i mixam preko mixera... i radije sam taj "luksuz" zamijenila odlukom da si uzmem MACKIE BIG KNOB koji uskoro stize gdje cu si sve popikati sto trebam... + UAD-a koji ce mi omoguciti da koristim vrhunske pluginove oslobadajuci time procesor....

Studio ce i dalje izgledati kao knjigovodstveni ured , ali imam sve sto mi treba, a za iste novce! Ne znam... vidi sam.

TAscam je definitivno odlicna spravica.... sumnjam da mozes pogrijesiti sa time! I provjeri YAmahicu gore navedenu. Samo... uvijek se nekako bojim ne/kompatibilnosti.... da li se raditi i kako sa kojim softwareom.. bla, bla....
ANITA is offline   Reply With Quote