Thread: Bass ali koji?
View Single Post
Old 25-03-2005, 12:23 PM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by milosjeftic
Ovi na koje sam mislio su se prepoznali pa su se razbezali . Zar ti se ne cini duhovitim to sto se neko zabrinuo zbog mog neznanja - bas lepo od njih ? Pre bih rekao da su se zabrinuli zbog svog neznanja . Pale su i psiho - analize ( cudan nacin da se kaze hvala ) ... " Znaju " da je to bas sve glupost a da pri tom neznaju cak ni o cemu govorim , a stide se da pitaju , a ja pisem sturo pa ne mogu da se snadju ( mrzi me da objasnjavam nasiroko , sporo kucam )
Daj Milo?e, ne preteruj. Niko ovde nije stra?an baja, ponajmanje ja. Ako si primetio, moj post je do?ao posle nekoliko negativnih postova, i u su?tini, branio sam te, ti fakat zvu?i? tako kako zvu?i? iz svojih postova, a ako pro?ita? ponovo moj post, vide?e? da sam rekao da te ne treba shvatati negativno i da mislim da si ok.
Elem, nemoj postajati negativan, ljudi obi?no ne vole da ih analiziraju na bilo koji na?in, a ja se zanimam psihologijom, pa mi je to normalno kao i ljudima koji me bolje poznaju, nemoj tra?iti u tome razloge da bude? uvre?en.
?to se ti?e toga ?ime se profesionalno bavim, ima? link u mom potpisu. Naravno na tom sajtu nema nekih stvari, snimanje gitara pevaljkama na albumima ne izgledaju lepo u C.V.-ju :P
Niko nije protiv tebe Milo?e, relax, have fun, to je samo internet.

Sve najbolje, i sorry ostalima na ovom off topic-u!
Dushan_S is offline   Reply With Quote