Thread: Bass ali koji?
View Single Post
Old 23-03-2005, 09:44 PM   #1
milosjeftic
Banned

puRe , nisam mislio na tebe , ali prihvatam kritiku . Nisi me razumeo u vezi onog jazz heavi ... Hteo sam reci da ne delim muziku na pravce , po mom misljenju svaki autor je poseban pravac . Kako svi ostali tako i ja . Obicno muziku dele na pravce " kriticari " - ja to mrzim ( podele na ovo ili ono ) . U stvari ja imam samo jedan stil - svoj stil . Drugi ne umem pisati i kad bih hteo .
Ovi na koje sam mislio su se prepoznali pa su se razbezali . Zar ti se ne cini duhovitim to sto se neko zabrinuo zbog mog neznanja - bas lepo od njih ? Pre bih rekao da su se zabrinuli zbog svog neznanja . Pale su i psiho - analize ( cudan nacin da se kaze hvala ) ... " Znaju " da je to bas sve glupost a da pri tom neznaju cak ni o cemu govorim , a stide se da pitaju , a ja pisem sturo pa ne mogu da se snadju ( mrzi me da objasnjavam nasiroko , sporo kucam ) .
Cini mi se da im je laknulo kad sam rekao da nisam " stucnjak " . Da su ikad posetili " ko je ko na rumskom " mogli su to i procitati , ali bas taj topik nisu stigli da procitaju . Doduse imam 10 godina iskustva a i sestra mi je udata za producenta ( BiH ) , jedan drugar ( peva u jednoj nasoj legendarnoj grupi , da ne spominjem imena ) ima pristojan studio a i ima skolu: s vremena na vreme popricamo pa dodjemo do (bar) nekakvih zakljucaka . Tako da ponesto " ubodem " ponesto cujem od strucnjaka
( pravih ) ...
Dosta toga sam cuo i ovde na forumu . Pozdrav .
milosjeftic is offline   Reply With Quote