Ma naravno da bi tako trebalo biti!
Kako ste zakljucali tamo temu o banovanju, morat cu odgovoriti ovdje na neke stvari. Mislim da su u igri bili alokawee i shakespeare...
Ona primjedba s politicarima koji zakuhaju pa se kasnije pretvaraju u mirotvorce!
Ne znam koliko se ja mogu usporediti s politicarem, ali se mogu usporediti sa roditeljem koji zna osjetiti kad je netko naucio lekciju i kad je vrijeme da se ukine kazna. Ako kazne nije ni bilo, nije postojala ni mogucnost da se nesto nauci.
DRUGO! Netko je rekao da je cipela banovan po osobnom nahodenju (pretpostavljam da ste mislili na moje).... i da je tako, bilo bi apsolutno bezrazlozno i nepravedno (i na to admini ne bi pristali!!!!). Ali nije! Svi koji su bili UKLJU?ENI u bilo koju raspravu s njim, bili su za to.
TRECE! Ako je moj prijedlog za ban clana ono sto je najruznije sto se dogodilo na forumu, onda pretpostavljam da se ovdje moje prisustvo nekima ?ini suvi?no?!
Nije mi prvi put u zivotu da
REAKCIJA na lose stvari, bude osudena vise od samog
uzroka. I to samo radi straha nekih koji misle da se mogu naci u istoj kozi (cipele), a to znaci da stvar nisu razumijeli.
Raprave, sva?e, emotivna ispoljavanja su jedno.... prijetnja Biblijom, duboko osu?ivanje i propovijedanja nama gresnicima je DRUGO! U tome je bitna razlika, ljudi moji! Jos se nitko na ovom forumu nije nasao tako ponasati! Nitko.
Ovdje ce uvijek biti hrpa ljudi sa kojima cemo se ponekad porjeckati i ne slagati i to nema apsolutno nikakve veze sa mogu?no??u da se takvi izbace ili slicno.
Ja se iskreno nadam da potrebe za ovako ?im vi?e ne?e biti!! Kao sto nije ni bilo... od kad sam ovdje....
I iako u dushi jesam mirotvorac (vise nego politicar

), naucila sam da ponekad treba voditi "rat" u svrhu trajnijeg mira.