1. ...he, he, slicna situacija kao dr.Ru...
2. radio sam svasta, sto kod mene u studiju (hammer) sto kod drugih, uglavnom manje rock bendove, hip hop grooves, kao i svoj bend (ex) Rich Bitch...
3. ...klavir sviram od trece godine, imam srednju muz skolu odsek klavir, iza mene je puno nagrada (italija, Wells, Austria, Francuska, SCG, sto kao pijanista sto kao korepetitor i bariton u horu Iuventus Cantat), prijemni na akademiji sam polozio za klavir ali za vreme letnjeg raspusta su me izbacili sa liste primljenih (!!!) > provalio sam da se to desilo jer im nisam ostavio nista kinte), tako da rekoh sebi da vise nikad necu ni prici akademiji na Djavi... al eto otvorio se smer dizajn zvuka, pa sam together with my friends (fipke and crew) trenutno na drugoj godini... srecom u Kosovskoj... nadam se da cu uskoro vandredno upisati kompoziciju, a suska se suska da se u Novom Sadu otvara SAE ...
4. ... hmmm, muzika za dugometrazni igrani film MEMO (kompozicija, programming, snimanje zivih instr, mix za Dolby Digital na ProTools HD3 Accel u Budimpesti), SFX za isti film... ; Rich Bitch funky show band ? aranzmani, produkcija, keyboards... nastupi na raznim festivalima (Koper, Zelenkovac Jazz, + par stotina svirki sirom SCG), montaza zvuka i muzika za nekoliko manjih studentskoh filmova, muzika za predstavu Dzandrljiv muz by Sterija P, muzika i produkcija mnooogo reklama u studiju Hammer, TV reklama za JoGood (music, rec, mix), audio identitet Radio M i soon Radio Sajam... bio dve godine klavijurosh benda Perpetuum Mobile (right now sa njima svira Dacko sa foruma

, razna snimanja - od filharmonije do jazz svirki... zaljubljen u groove, fusion, acid jazz, funk, d?n?b, isto tolko zaljubljen u preampe i mikrofone...
8)