View Single Post
Old 18-03-2005, 08:15 PM   #6
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

i ja da nesto kazem o sebi:

1. sviram KLAVIR. Bio sam prvi pianista SFRJ i viceprvak pianista SR Jugoslavije. Kada je nastala SCG, nema me u profesionalnim vodama. Po profesiji sam dipl. iur. Diplomirao sam na Katedri za medjunarodno pravo, diplomatiju i pravo EU.
2. snimam samo za sebe a ne za druge, jer mi je muzika ljubav, a ne profesija. (gadna stvar, jer sve sto zaradim, ulazem u hardware i studijsku opremu od koje nemam koristi :oops: )
Radim muziku koja ide od Depeche Mode do Rammstein i Nine Inch Nails. Mnogo elektronike + distorzija + analogija + violinski kvarteti
Odrastao sam uz The Doors, ali najvise u zivotu sam voleo Faith No More... bio sam luuuud za Mike Patton-om.
3. obrazovanje? hmm... posle srednje muzicke sam konkurisao za Moskovski Konzervatorijum, odsek kompozicija.... napisao sam koncert za klavir i simfonijski orkestar (to je bio prijemni)... i odbili me. Nisam prosao :oops:
4. reference? Mnogo nekomercijalnih demo bendova. Osim klasicne muzike, nisam poznat u pop&rock krugovima. Snimao sam samo svoje projekte i nisam radio za druge (nisam naplacivao)