pci propusnost je najvaznija kod cw-a. meni se nikad nije dogadja taj overload, a ovo mi je vec treca 'pentium' konfiguracija. ima san i 2 pulsara, a sad iman pulsar, powercore i 2 uada.
bitno je da pulsar ima svoj irq. ako je vise cw kartica, onda bi trebale sve dilit isti irq, pa je pozeljno da u biosu imas mogucnost prebacivanja irq-a.
meni radi i ht, ali san se dobro namuci dok, nisan sistemon corave koke, optimalizira konpjuter.
ja san ima problem sto san ht uze medju prvima, pa sa nikim nisan moga razminit iskustva, cak ni na planet z.
jako je bitno u kojemu modu instaliras xp. moja ploca omogucava 5 razlicitih modova ali samo jedan radi 100% i to neki koji nije 'standard pc' a ni tipicni 'acpi', nego nesto izmedju (ima 16 irq-ova).
u ovemu poslu nesmi bit konpromisa. system mora radit 100%, a ne kad ti dodje klijent u studio da ti pada system i da se dogadjaju sranja. ja s ovom konfiguracijon radin savrseno stabilno, ali ti svejedno nebi preporuci ovu plocu, jer san vidi da neki ljudi sa njon imaju problema.
sto se mene tice, ja ne mislin jos duuugo minjat ovu konfiguraciju. :roll:
bdv: ja san ima matrox i cini mi je probleme. sad iman ati i sve je za 5.

zato i tu treba bit oprezan, koji model ces uzet.
bdv2: shekspiru, ja ti nisan cw-guru. mozda prije cw-ovisnik.