Thread: Vasa preporuka
View Single Post
Old 17-03-2005, 11:32 PM   #13
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Atmosfere nisam uspeo instalirati , na trecem disku prijavljuje gresku . Da li je neko imao ovaj problem sa Atmosfere ?
Neispravan ti je disk.

Quote:
Atist groove je bolji nego sto sam mislio , Artist drums nisam imao prilike slusati . U cemu je razlika izmedju njih ?
Artist drums su samplovani bubnjevi, zna?i klasika komplet sa kojim radi?. Artis grooves je naknadno snimljen. i u pitanju su loop-ovi bubnja, u?ivo sviraju isti bubnjari sa artist drums-a, isti studio, isti producent.

Quote:
Bfd nije tako dobar kao sto sam ocekivao .
Zato ?to verovatno o?ekuje? ofarbani bubanj, a upravo je poenta BFD-a da zvuk bude ono ?to se ?uje na mikrofonima, bez ikakvog prethodnog farbanja, da bi imao maksimalnu slobodu.

Quote:
Uspeo sam izvuci pojedinacne semplove iz Bfd . Ovo prvi put vidim : kada ga uvezem u Cubase , split chanels , OK , dobijem 11 mono kanala od jednog sempla ( .wav ) koji sam uvezao . Ako neko ne moze da koristi Bfd zbog slabe konfiguracije a bas mu se svidjaju semplovi od Bfd ovo je jedini nacin kako to moze uraditi
Verovatno si instalirao sa diska prvu verziju VST plug-ina koja je bagovita, pa ti se zato kompjuter mu?io, nije uop?te tako stra?no zahtevan.
Ina?e, potpuno je besmisleno da se bavi? va?enjem semplova iz njega, jer cela poenta je u tome ?to su ti vi?e kanalni Wav-ovi u stvari zvuk tog istog elementa bubnja ali sa razli?itih mikrofona u studiju pa sve to u jednom Wav-u. Cela poenta BFD-a je upravo u tome, a ako povadi? wav-ove, dobio si najobi?nije samplove bubnja koji nisu mnogo ni bolji ni lo?iji od bilo koje druge biblioteke. Mani se toga i provedi malo vremena sa njim dok ne nau?i? da radi?, i na?i noviju verziju samog plug-in-a.
Dushan_S is offline   Reply With Quote