Thread: Vasa preporuka
View Single Post
Old 17-03-2005, 09:15 PM   #2
milosjeftic
Banned

@Altek , hvala na odgovoru . Meni je dobri stari Sound Forge uvek dobro radio , koristim ga , ali mi nedostaje ta funkcija .

Ovih dana sam isprobao nekoliko Vst . Prvi utisci : dopala su mi se dva sinta - Seinberg xphraze i Mofology . Dobri su ( meni ) Vcp i Vlp , iako mi se Plp nije dopao . Dobar je klavir Boesendorfer . Harcore bass je solidan , sint Vapor solidan . Atmosfere nisam uspeo instalirati , na trecem disku prijavljuje gresku . Da li je neko imao ovaj problem sa Atmosfere ? Ultra fokus mi se na prvo slusanje nije dopao ali to je zahtevan sint za moju sadasnju konfiguraciju . Atist groove je bolji nego sto sam mislio , Artist drums nisam imao prilike slusati . U cemu je razlika izmedju njih ? Bfd nije tako dobar kao sto sam ocekivao . Uspeo sam izvuci pojedinacne semplove iz Bfd . Ovo prvi put vidim : kada ga uvezem u Cubase , split chanels , OK , dobijem 11 mono kanala od jednog sempla ( .wav ) koji sam uvezao . Ako neko ne moze da koristi Bfd zbog slabe konfiguracije a bas mu se svidjaju semplovi od Bfd ovo je jedini nacin kako to moze uraditi ( posle ih moze uctati u Batery zauzece prostora kao obican sempl ) .
milosjeftic is offline   Reply With Quote