Thread: VETS
View Single Post
Old 17-03-2005, 12:18 AM   #14
MarkoM
Traffica

[quote="SumAnuT"]Skolarina je u grubo 1500 evra ... ali to je sama shkolarina ... u shkoli ne dobijesh knjige ... ne dobijesh nishta ... sve ali SVE morash da platish ... tako da se ta suma poveca onako lepo ...

Posle toga sve shto ne polozhish iz te godine prenosish u sledecu i to posebno dodatno placash ... tako da je meni sad doshlo zbog dva predmeta koja sam preneo na nekih 1700-1800 ...

Onda ako imash vishe poena ... (svaki predmet nosi odredjeni broj poena - svaki poen je odredjenu sumu novca i ti ustvari placash te poene) ako imash vishe od 60 poena ... morash shkoli da platish prekorachenje jer si platio samo 60 bodova ...

I tako ... ima dosta zavrzlama na koje mi niko nije skrenuo pazhnju kad sam kretao u shkolu ... ali opet ova nasha je najjeftinija od svih koliko znam ... samo ne toliko koliko su meni to drugi predochili ...[/quote

skolarina je 85000din !!! tacno ....pre ce biti da je malo preko 1000e a ne 1500 :roll:

ali to oko prenosenja stoji, takodje i to da sve placas dodatno...knjige trsoskove...mada najiskrenije i to je bezveze jer ispite nisam placao , niti sam kupio ne znam koliko knjiga...vecina su skripte....pa kopir aparat zavrsava posao...
MarkoM is offline   Reply With Quote