View Single Post
Old 15-03-2005, 05:18 PM   #24
idekius
Mason

idekius's Avatar

Predlog je odlican, ali tesko izvodljiv... na zalost... treba naci izdavaca, spreciti da se dikovi kopiraju (da bi uopste bilo nekog prihoda), uraditi spot, investirati u sve to.... mnooooogoooo mucan i neizvesan posao...

Ako neko misli da moze sve to da pokrene i izgura, slazem se i dacu sve od sebe da doprinesem sto vise... Cak sam pre za jednu pesmu sa raznim pevacima, nego za puno pesama... Zbog marketinskog dela posla cisto.. Ovako je, mislim, malo lakse. Na zalost, komercijalna muzika se danas 30% slusa, a 70% gleda, a ako ovo nebi komercijalno poentiralo, promasili bismo nas cilj, a to je da nekome svi zajedno pomognemo...

Ono sto bih ja mogao konkretno da uradim je da lobiram Najdu i Galeta da otpevaju po neki stih. Nema sta da ih lobiram... Oni su dobri ljudi i pristali bi cim cuju o cemu se radi... Mogao bih da vidim jos za nekog... imam na umu i jednu zensku pevacicu koja je STRAVA (za mene najbolja), a ocekujem svakog trenutka da se prikljuci forumu. Naravno, prvo bi morali da se dogovorimo i onda da popricam sa kim vec...

Samo, ponavljam... sve je to veliki i neizvesan projekt...