Quote:
Originally Posted by ANITA
Fibra, ja sam samo navela DEFINICIJU samplova koji se odnose na dvije vrste kao sto je i navedeno. Gdje ti tu vidis da mene nesto vrijeda?!! Oboje su samplovi! Zasto bi mene vrijedalo sto tko koristi? Jesi ti pri sebi ili....?
Druga stvar. Ti si DEFINITIVNO pokusao uvrijediti mene sada, potpuno bezrazlozno! Ja samo uvijek nastojim uciniti komunikaciju jasnom!
Treca stvar. NE moram se PRAVITI pametna jer pametna jesam.
?etvrta stvar. Ja nisam "pravi" muzicar vec pravi muzicar.
Peta stvar. Koji je tvoj problem, covjece?! Za ovo ponasanje ocekujem ispriku.
|
Draga Anita da sam imao nameru da te uvrijedim, recenicu sigurno nebih poceo sa "ne zelim biti grub", i nebih je zavrsio sa smiley-em!!!
Komunikacija je svima bila sasvim jasna, ali si ti pokusala bespotrebno dodatno da objasnis stvari. Nisam zamjerio, ali sam se malo zacudio.
Sto se tice pravljenja pametnim, to je fraza sto ne znaci da je neko glup!
4. Ono "pravi" nije nista licno vec se odnosi na sve one koji za sebe tvrde da su pravi muzicari. Tvoj rad mi nazalost nije poznat.
5. Uveravam te da nemam bas nikakav problem, bar ne sa tobom.
U svakom slucaju... ovom prilikom se javno izvinjavam/ispricavam ako sam te uvredio i jos jednom uvjeravam da mi to nije bio cilj. Uvazavas?
PS. Djevojko lipo izgledas a ako zelis ostati takva moras da budes malo opustenija... znas kako bi Black Uhuru rekao... chill out, chill out, chill out...