Quote:
Originally Posted by Fibra
Izvini Anita, ne zelim biti grub, ali jel`se to ti pravis pametna, ili te kao "pravog" muzicara vredja kad mi samouki svirci sample-ovane "deonice sa akordima, melodijama, harmonicima i ostalim sranjima" nazivamo sample-ovi???
Pa i kad odes na analizu krvi, u stvari odes na sample-ovanje! I za kaku isto tako 
|
meni ovo izgleda kao uvreda.. covece, ne znam koji je tvoj problem, ima nas ovde koji nismo "pravi" muzicari, ali to ne znaci da smo gradjani drugog reda..
anita je divna osoba i uvek je spremna da pomogne, samo je od tebe htela sto precizniji odgovor.
Quote:
Uopste nisam istripovan u onom fazonu, aaa ti sample-ujes... ja sve radim SAM!
Nisam iskompleksiran i na koristenje sample-ova gledam kao na koristenje muzicara u svrhu pravljenja muzike. Dali sam ih ja snimio ili neko drugi bas me zaboli... Najzesce producentske face i bendovi sample-uju, pa sto nebi i ja.
|
ja bih rekao da jesi istripovan i iskompleksiran, cim to navodis...
reci mi da li ti je neko to ovde pomenuo???
naravno da nije.
ono sto ovaj forum cini razlicitim i boljim od drugih je spremnost ljudi da pomognu... nacin na koji ti nastupas nije uopste u duhu ovog foruma.
moras da znas da si ovde dobrodosao, ali da to ne zloupotrebljavas i vredjas zasluzne clanove...
niko nije rodjen naucen, svi smo nekad bili pocetnici tako da to ne treba da te vredja...
ima nas ovde dosta koji se bavimo techno muzikom tako da ces dobiti pomoc ukoliko ti sta treba...
jer, kao sto rekoh, svi smo ovde da bi pomagali jedni drugima
pozdrav