View Single Post
Old 04-03-2005, 07:30 PM   #15
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

neznam, ja sam kao i Ru shvatio da se trazi preamp do 300 EUR, a mikrofoni eventualno posebno..

tako da sto se tice "ferarija": nisam ja covjeku rekao da kupi Avalon, vec RNP koji je oko 400 EUR, ne puno vise od njegovog postavljenog limita. 100 eura se uvijek da skupit uz malo strpljenja. a taj pre je u daleko visoj klasi nego sto mu je cijena.

Inace Oggy, potpuno se slazem da netko ko se nije jos naucio ni 'isprofilisao', ko sto kazes, nema nista od toga ni da mu poklonis najbolje mikrofone i pre na svijetu - ali dali je to sigurno ovdje slucaj? recimo, mozda Arto cuje bolje od svih nas ovdje. pretpostavke uvijek ogranicavaju. moj savjet je neuvjetovan pretpostavkama o tome sto on zna i moze.

tako da ono o Mandusicu vuku uvijek stoji - ali to se podrazumjeva. mi ovdje govorimo iskljucivo o tehnickom aspektu, pojedinim modelima i to u okviru istog ranga cijena - ako neko oce kvalitetno mid-end pretpojacalo za low-end cijenu, ja mu preporucujem RNP - bio on Mandusic Vuk ili ne. Ako je, dobro za njega..

inace, Oggy ne brini o konfrontaciji - pa tu smo da diskutiramo i suprostavljamo misljenja. to je uvijek pozeljno..

clusterchord is offline   Reply With Quote