View Single Post
Old 01-03-2005, 08:50 AM   #6
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max
probao .....opet probao .....pa mi ga hvalili ....pa opet probao .....pa sam UAD ov fan ......... pa opet .....i dalje ne moze prici ...timeworksu ......osim mozda za balade ......totalno gubi punch i tvrdocu ..... i sve smeksa ....i malo nabustuje nesto na 300 - 400 hz ....iako sam sebe toliko ubedjivao da predjem na taj limiter......nikako ne mogu ....cak sam dovodio kolege muzicare......nisam im pricao koji je koji ....posto se svima dopada kako je lep UAD ov limiter.......svi su birali timeworks ......o ostalim necu ni da pricam ...... na zalost ..... ostajem pri timeworksu .....pojacava signal a najmanje menja karakter istog .....po mom misljenju ....

pozdrav
ooootkad ja njima govorin o tomu timeworksu, ali me ne slusaju. :roll: cak san ik-u sugerira da prova timeworks, prije nego uzme uadov limiter, ali on ni moga cekat. he, he... ma ja san isto pa na uadov limiter i sigurno se radi o fantasticnon spravici, prema kojon su l2 i l3 male igrackice.
sad radin jedan finiji, akusticni materijal i mislin da cu ga masterizirat sa uadovim limiterom, ali recimo kad cinin nekake bombasticne radijske reklame i jingleove, dance, pop, hip-hop i sl., onda mi je jos uvik timeworks prvi izbor. 8)