View Single Post
Old 28-02-2005, 02:05 AM   #22
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Ne znam jos kako to funkcionise... ja sam jako otporan na svakakve komentare,ali dodje budala i kaze da mu smeta nesto... te ne valja ovo,te ne valja ono,... a to sto sam uradio je samo demo.
I uspe da me "ubije" da ja izgubim volju da zavrsim,iako je to sasvim nebitan lik,koji i ne slusa tu vrstu muzike...
Uopste mi nije jasno kako uspe da se razelektrise moju energiju!?
Posle nekoliko dana,dodjem i pustim taj demo i iznenadim se i kazem VAU!
I dobijem ponovo inspiraciju...

Imam jednog prijatelja koji ume da mi da energiju... On me cesto nazove telefonom,i trazi jednu pesmu da mu pustam po nekoliko puta (ta mu je omiljena) i odjednom i meni bude do jaja!

Inace i ovo je zanimljiivo!

Kada pustim nekome da cuje moju pesmu... ja ne moram da gledam tu osobu,jednostavno znam tacno koliko se ta pesma svidja toj osobi i kakve emocije izaziva... To je neverovatno... Dakle ako iz nepoznatog razloga u trenutku dok ide pesma ja ne osecam pesmu i ravnodusan sam,odmah znam da je ta osoba takodje ravnodusna...
Ukoliko meni odjednom zvuci VAU,osecam maksimalno pesmu,uzbudljivo mi je,onda znam da tacno to oseca ta osoba.Na mene se prenosi energija te osobe! Zato je na koncertima sjajan dozivljaj kada se nadju hiljade onih koji osecaju tu muziku ...(sve te energije se sabiraju i pojacavaju) i onda mozes da dozivis emociju u punoj snazi poput one koju je imao kreator u trenutku stvaranja!

Eto objasnjenja zasto je opasno pustati pesme osobi koja to ne moze da oseti !
Gianfranco is offline   Reply With Quote