Ma kakva zabrana. Ja samo kazem da ne pise u naslovu i ne podrazumijeva se, ali vecina ljudi doista trazi pomoc (kritiku) pa je to ok. Tko sto zabranjuje?
Profesionalni kriti?ari za mene nisu samo oni koji se pla?aju za to (da ti daju komentar... cak ustvari im to i nije prvobitni posao).. ve? netko tko je profesionalac u podru?ju na kojem i ti radi?.. zna?i, netko u tvom ?anru tko poznaje sve ?to ti poznaje? (i bolje) i moze ti konstruktivno pomoci.
S neke "lijeve" strane mozes dobiti koristan komentar ako si dao nedovrsen rad, pa otkrije nesto sto bi i ti (ili vec jesi ali nisi rjesio). Ja cujem jos masu nedostataka u svojoj glazbi... i sto mi sad vrijedi da mi netko o tome pri?a? :roll: Zelim raditi dalje i druge stvari.. a ove "glancam" do razine dok ne prodju sto je dovoljno visoko.
Ovo je jednostavno podru?je gdje se na?a mi?ljenja razilaze iz jednostavnog razloga ?to ja znam za apsolutno sve (u glazbi) kako i ?to ho?u i ne treba mi usmjeravanje od svakog usputnog slu?a?a koji nije dovoljno naslu?an MOG ZANRA da bi imao uvid u to koliko ja to dobro/lose radim.
|