View Single Post
Old 27-02-2005, 05:25 PM   #1
bojanmil
Member

Default Pozdrav za Vlada & Sr?ana!

Pozdrav stari!
Trudim se da zamislim kako to izgleda biti u tvojoj ko?i i boriti se sa svim tim obavezama i uz to ostati normalan i uvek vrhunski raspolo?en. Znam da dnevno upozna? ko zna koliko novih faca i da svi tu ljudi o?ekuju bar deo tvoje pa?nje... Iz tih razloga ne o?ekujem da se seti? mene, jer smo se samo par puta ?uli fonom i uvek sam te ne?to gnjavio... Okrenem 064/110-5x-xx (da ne reklamiram sad ovde iako si ga davno promenio) i posle svakog razgovora sam znao po ne?to novo! ?elim da ti se ovom prilikom zahvalim na nesebi?no pru?enoj pomo?i i razumevanju! Ako ikad bude? ponovo dolazio u Veliko Gradi?te (svirao si tamo kada si imao 17 godina), obavezno ?emo se osve?iti dozom viskija kod ?ifte u piceriji (se?a? ga se?)!
Stari, samo guraj! Pokazao si da si vrh i da vrhunski to radi? i tako ostani, a verujem da ho?e? (I knnow it). Mogao bi ovde da napi?e? harmoniju za "just A Two Of Us" (Grover Washington), jer svima ?e nam koristiti.

Srda?an pozdrav tebi i Sr?anu od Bojana iz Golupca (kolega Pere Struje iz Velikog Gradi?ta )

P.S. Jesu li te prepoznale one "kolege" na ma?arskoj granici (na?ao sam snimak na nekom CD-u)?