View Single Post
Old 26-02-2005, 09:27 AM   #4
Fibra
Member

Fibra's Avatar

Default Remix-i u dobrotvorne svrhe - OK, za Sony-jev software lose

Naravno da se remixi rade uz saglasnost autora, a i autorska prava moraju da se postuju bez razlike. Postoji masu kvalitetnih i talentovanih producenata koji mogu da budu i bolji nego neki koji rade zvanicne remixe za pare, a ovde su zadovoljni sto dobiju par sample cd-ova i originalan program koji vec imaju krekovan. Ovo je veoma povoljna varijanta za autora, u stvai vise za izdavacku kucu jer ne postoji procenat koji ide remixer-u. Zbog potpuno nezanimljivih nagrada nikada nisam nijedan remix poslao, radio sam ih za sebe. Inace Bjork nije bila na acidplanet-u vec na svom site-u, a sto nisam bio informisan na veme si nikada necu oprostiti. Ne toliko zbog toga sto nisam konkurisao, (velike su sanse da budes jedan od njih jer je Bjork izdala remix-e na cak 2 CD-a i to u dobrotvorne svhe) vec zbog toga stomi je Bjork oduvek bila interesantna kao autor. Ovo sa dobotvonim remixima je mnogo bolja fora nego da saljem remix da bi neko zaadio pare na meni, a ja za nagradu dobijem software koji vec imam. Uuuu super original Acid, i to SONY! Smrdljivi masonski Sony.

Hvala za logo, sam sam ga nesto budzio. Posto nisam dizajner zadovoljan sam kako je ipao.
Fibra is offline