Quote:
Originally Posted by dr.Ru
Izvinjavam se bubnjarima: ali ja bubnjara zamisljam kao debelu svinju od 200 kila koji precizno i cvrsto daje groove i prenosi svojih 200 kila na plastike bubnja. 
|
Ha- Ha!

Ja tako zamisljam bubnjara koji svira, neki ne znam, death metal.. jos je i dlakav po prsima i ledjima (yaak), ima dugu tamnu rascupanu kosu slijepljenu uz lice od znoja......
Ali inace... bubnjari su seksipilna bica puna groova
(u apsolutno svemu sto rade...)koja vise nalikuju brzom gepardu jakih nenapumpanih misica. Bar moj.

Ali morat cu dati ovaj tvoj opis svom suprugu.
Nego, htjedoh reci nesto i o rock glazbi sa sampliranim bubnjevima. Uf.... stvarno tesko. Bas neki dan sam dobila neke snimke svog frenda koji je stvarno dao sve od sebe i napravio odlican materijal ali sa sampliranim bubnjevima i moj suprug (bubnjar) mu je rekao: "Da, ovakvu glazbu bi uzivao slusati da je odsvirana uzivo." Mislim da je to ono sto mozes ocekivati od tog.
Ne znam, meni su bubnjevi jedna posebna tema i tamo gdje su oni od velike vaznosti NE BI SMJELI BITI SAMPLIRANI! A to je rock glazba. Ne radi zvuka sampla, nego radi nedostatka znoja po oksidiranim cinelama....

Ali, ne daj se smesti. Savrseno izdefiniraj (izvjezbajte) materijal i odite lijepo snimiti. Pa nije sat studija tako skup!
Sretno!
Ali predlazem ti da poslusas od DAVID-a, novog clana s foruma, njegov band HOLOGRAM. Vrlo dobro napravljeni bubnjevi!