View Single Post
Old 24-02-2005, 11:32 PM   #2
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gianfranco
Anita,zaista mislim da je naivno misliti da bi jedan takav potez uspeo da promeni stvari. Jer to se ovde zna,svi znaju ...
Jedini problem je sto mi nismo znali...
Slazem se da je naivno misliti da bi to nesto promjenilo! Ali bi mi time:
1.napravili ispravnu stvar i borili se za istinu
2. mozda neki mali sitni pomak IPAK u?inili i nadali se da je to samo jedan u nizu i da ?e ostali u?initi isto. Npr. poput ?trajka - osvijestiti sve izvo?a?e kakva se nepravda takvim principom ?ini pa da svi odustanu od festivala. A to ?e dospijeti na sve naslovnice i promjeniti stvari. Naravno, kad bi svi bili po?teni i dobra srca....

Svjesna sam da sa tim stvarima ne treba imati visoka o?ekivanja. Ali tako?er, vidim da ni ti, kao ni ja.. nisi orijentiran na doma?u scenu i ustvari ovo ?to ka?e? - promjeniti stvari povi?enjem standarda i kvalitete glazbe je izvrstan na?in! Samo - skup i ?elim ti od sveg srca da ostane? vjeran sebi sa tom idejom koju apsolutno podr?avam! Da se ne dogodi da tro?kovi i ?e? za lovom i od tebe (mene, nas) u?ini ono ?to se danas masovno doga?a. Promjena percepcije i stavova u na?u materijalnu korist, a protiv nas samih. Razumije? ?to mislim....

Quote:
Ja sam pre 10 godina kada sam poceo,sklopio ugovor sam sa sobom,da dajem svoj zivot za ovo... znaci spreman sam da rizikujem da dozivim 60. ili 70. godinu a da nista ne napravim na svetskoj sceni sto je moj glavni cilj i motivacija... I neka umrem kao najveci gubitnik,ali pokusao sam i necu se kajati ma sta da se desi...Mene ne motivise da radim za domace trziste,ali imam jaku zelju i to da uradim... Svacega sam se nagledao i svasta doziveo ovde,da bih mogao da odolim da ne uradim nesto i po tom pitanju...
Ovo kao da su moje rije?i i misli. ?to da ti ka?em?!

Quote:
O tome da cemo doziveti 60. godinu a mozda nista necemo uraditi...
...
Naravno da ne?e dogoditi to da ni?ta ne?emo napraviti!! Time sam samo ?eljela pokazati kako smo svi zajedno velike naiv?ine jer vjerujemo u to da ?emo do 60-te zaraditi milijune (a vjerujem da svi imamo sli?nu ideju o tome) ! Ali to ne zna?i da nismo u pravu, ve? samo to da vjerojatnost nije prevelika za to pa nas stoga mo?da okolina smatra idealisti?kim budalama. Ali koga briga za takve....
ANITA is offline   Reply With Quote