View Single Post
Old 24-02-2005, 08:17 PM   #21
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Anita,zaista mislim da je naivno misliti da bi jedan takav potez uspeo da promeni stvari. Jer to se ovde zna,svi znaju ...
Jedini problem je sto mi nismo znali... optimisticki smo verovali..."ma ako je dobra pesma,oni ce da puste to da prodje jer im je u interesu da imaju dobre pesme..." Ali ispostavi se da njih bas briga za to...

Idekius,vidim da i ti imas jos iluzije oko festivala...konkretno zrenjaninskog.
Moji prijatelji su ucestvovali tamo,pa znam detalje.Spremi 1000 evra.Nije puno,ali nije to neki festival da bi i vredelo vise.
(BTW samo na prvi zrenjaninski festival je moglo da se ide besplatno kao neafirmisan izvodjac)
Anita da se vratiim na tebe

Da ja jesam naivcina

Imam ja bolji plan od toga... Ja sam od onih igraca koji se ne vide nigde,a onda se pojave i oduvaju sve.Ima ovde jos ljudi poput mene koji donose novi talas... Ovi svi o kojima pricamo,koji haraju festivalima su ljudi proslosti! Jos malo cemo da ih gledamo,...
Samo opusteno,sve je pod kontrolom 8)

O tome da cemo doziveti 60. godinu a mozda nista necemo uraditi...

Ja sam pre 10 godina kada sam poceo,sklopio ugovor sam sa sobom,da dajem svoj zivot za ovo... znaci spreman sam da rizikujem da dozivim 60. ili 70. godinu a da nista ne napravim na svetskoj sceni sto je moj glavni cilj i motivacija... I neka umrem kao najveci gubitnik,ali pokusao sam i necu se kajati ma sta da se desi...Mene ne motivise da radim za domace trziste,ali imam jaku zelju i to da uradim... Svacega sam se nagledao i svasta doziveo ovde,da bih mogao da odolim da ne uradim nesto i po tom pitanju...

Ja necu nikoga pljuvati ili se baviti bilo kime... Samo cu postaviti nove standarde koje niko od njih nece moci da isprati.Pomoci cu talentovanim ljudima da isto urade kako bi nas bio sto veci broj...
Za dve godine otvoricu 5 studija u sklopu jedne ogromne kuce..5 soba - 5 studija. Zaposlicu extra talentovane aranzere,kompozitore itd...
Radice se po svetskim standardima.Izmedju ostalog izdavacemo i za inostranstvo. Bice to anti-hiper produkcija.
Zamislite kakav bi uticaj imao neko od nas na muzicka desavanja ovde kada bi se pojavio na MTV-u,VIVI i imao hit svetskih razmera !?!?
Automatski bi se postavili novi standardi. Taj neko bi postao IN i svi bi hteli kod njega da rade produkciju...A kada je iz Italije recimo izaslo toliko svetskih hitova,valjda i odavde moze jedan... ili smo mi glupi?

Vlado je samo jedan koji je uspeo da napravi pomak,i to samo na domacoj sceni. Potrebno nas je jos... Potreban je jos veci pomak.

Nije problem sto oni postoje,vec sto nas nema nigde...
Zato smo ovde da se pomazemo da svako od nas izvuce maksimum iz sebe i da svoj doprinos...
Gianfranco is offline   Reply With Quote