Thread: DROPOUT
View Single Post
Old 24-02-2005, 02:32 AM   #7
Shady
Banned

Shady's Avatar

Hvala svima na javljanju. Nisam uspio shvatiti u ?emu je problem i i dalje se dvoumim da li je problem izbio na karti EMU1820 ili u Sonaru, ili pak u samom Windowsu... Mogu?e je ?ak i to da je problem izazvala i instalacija kakvog programa kog sam instalirao tih dana...

Nakon nekoliko dana glavobolje, jedino rje?enje sam vidio u Windowsovoj "sistem restore" opciji.. Vratio sam komp par dana unazad i ve? nakon restarta - dropout je nestao! Sada sve radi kako treba.

Ina?e, ovo sa dropovanjem je bilo ve? tre?i put u zadnjih mjesec dana i danima me izludjivalo. Prva dva puta se nisam sjetio opcije restore pa sam ?ak formatirao HDD-e i sve nanovo instalirao, ali nakon nekoliko dana problem bi se opet javio.

Po?to se (osim Sonara, u kom radim glavni dio posla) povremeno igram i sa Cubaseom SX2, mogu re?i i ovo: Tada ne samo da Sonar nije radio kako treba, ve? i Cubase! ?ak i obi?ni Steinbergov MULTIMEDIA (ASIO) TEST je pokazivao da je test neuspje?an. Dakle, ili je do loma na samom Windowsu, ili na 1820 karti.

Sada ?u, ukoliko do kvara opet dodje, barem znati da se sjetim te restore opcije, iako ?e me uvijek kopkati u ?emu je bio problem... :oops:

Hvala svima koji su se javili.
Shady is offline   Reply With Quote