View Single Post
Old 23-02-2005, 11:33 AM   #17
Max
Pro Member

Na zalost Gianfranco .....necu se sloziti sa necim ....da Vladu su svi odbili ...... i zato posle nije dao da se nijedan spot ne pusti na Pinku ..... ali on je potpisao 2 albuma za goraton koji ga takodje nisu platili ......puno ...... tek im je kasnije uzeo neke pare ..... zato je opet izdao za njih ..... sledeci nece .... budi uveren ...... i naravno nije prodao 1000000 albuma .... tako da o carevima ne bih bas ovom prilikom .... Vlado je duugo radio aranzmane i produkciju ...... radio je u Zani ..... skoro sve produkcije za Kosavu ..... Natasu Bekvalac ..... i mnoge druge ..... tako da se ne radi o nepoznatom liku ......stari je to vuk ....barba .......

Sto se tice Beovizije delim vase misljenje .... posto se znalo ko su prva dva .....vec po odabiru pesama ....kao sto se zna da je Bojan Marovic .....za crnu goru ......

Cela konkurencija je eliminisana ..... Sasa Vasic ....Madam Piano ...... Aleksandra Radovic ....cak je i Knez odustao ....kad mu je postalo jasno da se zna ko ce da pobedi ......

A ono sto me specijalno nervira ..... je po ko zna koji put ..... " imam snimljeno ....ali necu " .....UZAS !......... zbog takvih kao ti ....oni drugi i rade svoj posao ....daj meni taj razgovor pa cu ja da ga objavim .....ako ti imas frku ...... muka mi je od toga ......

Naravno kompozicije u bedne........ u tom opstem uzasu jedino svetlo na kraju veoma dugackog i tamnog tunela jeste poboljsanje produkcije .... ali slaba je to varijanta.....

sad sam se iznervirao ne mogu vise da pisem .......

pozdrav
Max is offline   Reply With Quote