Ma ja mislim da je opsti utisak da sami izvodjaci nemaju hrabrosti da rade ono sto bi mozda voleli, vec idu na sigurnu kartu. To je trend, to pratimo, to se prodaje, i onda zbogom muziko. npr. Prslook Band. '95 su izdali album koji je Funky, drugi album obradjuju "slona", sa trecim albumom na tezgi pevaju Djurdjevdan. Mislim, ljudi, alo, gde odoste. Amadeus iz Leskovca su prasili HeavyMetal samo tako, ali... hocemo da budemo popularni. Ima i "simpaticnih" primera. Ceda Cvorak svakog petka na aerodromu naruci kafu i gleda ko ide za inostranstvo. Aha to se prodaje. Ili ode u neki klub i slusa koje pesme najvise pale masu. Aha nesto slicno. I Ceda pravi hitove.
Da je autorska kriza, jeste. Cast izuzecima. Kad cujem neki tekst pesme, prosto me je sramota :oops:

, u tezim slucajevima se stvarno hvatam za viljusku

. Necete da mi verujete ali mi je pravo zadovoljstvo gledati ove festivale. Za sledeci festival je organizovano masovno gledanje ispred TV-a sa drustvom. Iz iskustva gledanja prethodnih festivala, bice ludo. Jedan od bisera je bio: "klap, klap. Bacite ga lavovima." Ako se secate dva starca koji ispaljuju mapetovce.
Ustvari mozda su ovi festivali jedan VELIKI Muppet Show
Ma bice ludo, kad ono bese sledeci festival?
@Gianfranco
zvanicno si proglasen za vodju revolucije
Operation:MindCrime
@Oggy
sem Vlade ne zaboravimo i Djuleta VanGogh-a