View Single Post
Old 21-02-2005, 12:27 AM   #8
Nick
Junior Member

auuuuuu, kuku..
sad vidim da sam samo mislio da sam smiksao stvar.:oops: :oops: . au ljudi neznam kako da vam zahvalima na ovim odgovorima, morate shvatiti da su oni za moj nivo iskustva otprilike visoki ko nebo...
Mislim da cu sve vase odgovore, spremiti kao vodic za jedan slijede?i put (naime imam sirovinu snimke banda mojih prijatelja, koji trebam "producirati") e tu ?e mi pomo?i ovi savjeti, sada mislim da bi najpametnije bilo da jednostavno zdravo selja?ki poja?am i sti?am i sredim ovo ?to ?ujem ko prebrutalne prepreke slu?anju na cdu koji sam snimio kao beta verziju i koji zvu?i ko 20 godina stara kazeta)
eto, bojim se da treban pojesti jo? puno graha da bi se va? trud koji ste tu pokazali isplatio..
Ajmo preformulirati pitanje...
Dobijete katastrofalno smiksanu snimku, dakle sve je tu negdje, ali je ukupna dinamika snimke upropa?tena, dakle sve zvu?i dosta tupo,ali jo? uvijek mo?ete recimo spojiti neke kanale skupa, malo nabrijati neke frekvencije na nekim kanalima ..itd uglavnom ?ta biu?inili da spasite barem djelomi?no zanimljivost snimke, koja je ustvari prezasi?ena od slijepog ?eprkanja po njoj? Ajd mi pomozite da privedem ovu no?nu moru kraju, pa da mogu onda slijede?u snimaku lijepo odpo?etka uz vas, recimo u?initi da na ne?to zvu?i, one step at a time, pa mo?da taj slijede?i topic ostaviti kao osnovnu ?kolu..?
znam da je mnogima ovdje na ovom topicu, ovo izvor specifi?nih odgovora za specifi?ne "profesionalne" probleme, ima li ovdje mjesta za "osnovnu ?kolu"??

ako ima, onda sam na?ao novo omiljeno mjesto na webu!

ps. Shot ovo ?to si napisao je cool, ne?to ?u iskoristiti odmah, ali za neke stvari je sada prekasno..