View Single Post
Old 10-02-2005, 02:38 PM   #50
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Ma nista se ti ne brini jer pjesma ima nesto stoga su sve ovo ostalo trivijalne gluposti.

Sto se tice virtualnog gitariste - bolje bi zvucala sama expresivnost zivog gitariste, no za sam mix ovako odmah dobijes cistocu i zvuk koji ti evo, skoro svi hvale!
A sto ce gitarist odsvirati? Ovo sto je odvirao gitarist koji ne pije kavu? Ak nesto drugo odsvira... to ce biti skroz druga stvar, a ak odsvira isto.... Eh, ne znam.
Iskreno, sto se refrena tice! Ako pjesma bude ovako kratka kao sto je, onda je ok i sa ovakvom strukturom.
Sto se bubnja tice.... ti znas da ja imam bubnjara doma..... i nazalost ti su mu bubnjevi upali u "uho" iste sekunde kad smo prvi put culi pjesmu.

Samo nemoj da tekst ostane ovako besmislen. Vidi se da ga je smisljala u hodu jer je kupila razne stihove iz svojih starih tekstova (sto sam otkrila kad sam malo prolistala onu njenu knjizicu od proslog albuma). Toliko o mastovitosti.
No, tu se isto radilo o pozitivnoj predrasudi jer je ona Amy Jo pa VAU, odmah je smislila svoj tekst... a tekst je za ku...... osim samog naslova pjesme.

Ok. Drago mi je Sandro da tako zrelo i hrabro primas kritike kako sumnjam da bi ja mogla. Svaka cast. Ima srce ratnika i oklop gladijatora. 8) Gdje si kupio?
ANITA is offline   Reply With Quote