View Single Post
Old 10-02-2005, 09:35 AM   #49
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

jebes ribe!! :roll: nego... znas li ti, dejane, svirat dvojku?! :P

jebenti. i meni bas lipo ne zvuci izjava da za nekoga ne treba imat neku opremu. ja mislin da nema te produkcije i toga izvodjaca di nebi dobro dosa bolji kompresor, bolji eq, bolji reverb... ali ako je gianfranco misli da nece radi nje kupit nekoliko vrhunskih hardwarevskih sintova (a to je misli) onda je u pravu.
svejedno, mislin da bi svi trebali malo obuzdat emocije, jer cemo samo sputavat raspravu. ako bilo ko bude mora mislit 'jebiga, sto bi ja sad napisa misljenje, kad ce me neko napast', onda u %! jebes taki forum!
ok, ok... nisan ni ja svetac, :roll: ali nevaja bit tvrdoglav.

meni je drago cut da kvu rastura s kompresorima, ali ja san producent i profesionalac (obziron da od ovega zivin - dakle, neovisno o znanja) a jos uvik nisan na 'ti' sa kompresorima, narocito sa multibandovima i m-s, a da ne govorin da san za one vari'nesto' prvi put cu od shota prije par miseci. cak i sa obicnima kompresorima cesto dvojin kako ih podesit.
teoretski znan dosta toga, jerbo se to moze nabubat iz bilo koje knjige, ali jebes ti to. ponekad vise vridi savjet i 'tip' (iskusnega) kolege nego sve teorije.
e! i sto bi sad mene bilo sram to priznat?!
na kraju krajeva, samo rezultati su bitni. 8)