Quote:
|
Originally Posted by Gianfranco
Idekius,zasto nisi ukljucio i nastavak citata "Sve moze da se zavrsi sa soft synth-evima i sample kolekcijama " ?
Ako ti mislis da su za ono neophodni neki Nord Lead 3,Virus,Waldorf Q i sl... onda je to tvoje misljenje.
Ako bih poceo da pisem u vezi ostalog sto si pomenuo,otisli bi smo u pi*** m****** od glavne teme.
Isto kao i Kvu,doci ce trenutak kada cu uploadovati nesto od svojih radova,pa onda sam proceni da li sam neki "propali jazzer" 
Do tada ,ako sam nesto napisao sto mislis da je netacno ,ne slazes se i sl... onda je to ok.
|
Ma sto se mene tice sve je O.K. i nisam ni rekao da nikada neces napraviti nista, taman posla... Ali bre brate, mnogo se mudruje i filozofira...

GianFranco, nemam ja nista protiv tebe, daleko od toga, naprotiv, drago mi je sto si ovde, ali mi uopste nije drago kada diskusiju pretvoris u raspravu...
kVu, ti si mi vrlo drag i to sigurno i sam znas. Pricali smo telefonom, na ICQ...... tako da tek ne dolazi u obzir to da se ja nesto drndam na tebe, ali pogledaj malo svoje postove... ako sam procitas sta si pisao, lako moze da ti se desi da ti se ucini da je to ustvari pisao Bob Rock licno :roll: Ipak, moras da priznas, da si jos uvek pocetnik i da se jos uvek amaterski bavis produkcijom... Bas zbog toga ostavi mogucnost da nije sve bas onako kako napises... Moras da priznas da treba malo da se coolira i da se ne ulice ljudima u pola reci...
@kVu "Muzika je nesto sasvim drugo, nesto zbog cega bih sutnuo i najbolju ribu na svetu..."
'si poloodeo?

Nikada mi to nebi palo na pamet... pu, pu... daleko bilo