View Single Post
Old 10-02-2005, 12:52 AM   #48
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Pratim ovu vasu zanimljivu temu....

SVe sto je MAX uocio u Sandrovom mixu je nesto sto je stvarno ocigledno!! :o

DRuga stvar! Nije tesko imati jaaako dobar mix kad se koriste gotovi loopovi gitara i bubnja! GDje ces bolje od toga?!

Znaci, komentare bazirati na SAndrovom mixu! Onda mozete slobodno komentirati produkciju i sound sampla VIRTUALNOG GUITARISTE ili STYLUS ritmova npr.! Znaci govorim o gotovim loopovima koje je covjek nabacio! Oprosti mi Boze (i Sandro) ali kako to moze zvucati pretjerano lose produkcijski? Vec uzeti sample seta bubnjeva i sam ga odsvirati je druga prica.

Ipak, moram reci i drugu stranu koja nema veze s temom. Ta pjesma ima zanimljivu vibru i groove i to je ono sto je dobro. Lako bi mogla biti hit!! Ono sto je odlicno je AMY JO! Ono sto je lose je da pjesma nema niti refren, niti suvislih rijeci... ali to vec nije tema. Da pjesmu nije otpjevala Amy.... sav taj mix bi bio vrlo hladan i sterilan.

Nadam se da se Sandro ne ljuti i divim se nj. hrabrosti da prima kritike, pa evo ja sam se malo nadovezala ako je to ok. Jasno mi je da ga nase kritike ne povreduju jer ta pjesma ne sadrzi toliko "njega" pa onda evo niti nije bad. Bar se nadam.

Jos jedan naglasak!
Obratite paznju na svoje POZITIVNE PREDRASUDE! Ponekad su nerealne.
ANITA is offline   Reply With Quote