Quote:

| 
					Originally Posted by Gianfranco

Hvala na savetu,ali on vazi samo za neke muzicke stilove.
 Recimo da bi se uradio album tipa Aleksandre Radovic,stvarno ne treba
 nikakva jaca oprema.
 | 

Prosto molim administratore da me banuju (tako da mogu da citam  postove, al' da ne mogu da pisem), posto ne mogu dovoljno dugo da se uzdrzavam... Al' sto je mnogo, mnogo je...
Jelte, mislis da mozes da produciras Alexandru Radovic i da je to lako???
Pa sto te onda niko nije pozvao da ga isproduciras, ili te zovu, a ti neces jer ti je ispod casti???
Bravo...Ma nema... Sve profesionalci i oni koji prave super muziku, samo steta sto to niko nece da slusa... K'o da se muzika pravi za visoko intelektualne vanzemaljce, a ne za glupe ljude koji nista ne razumeju... Celog zivota se zgrazavam ovakvih i onakvih jazzera od po 60 godina koji nikad nisu uradili nista izuzev da pljuju one koji urade po nesto... Jos mi sad fale takvi tripovi...
Druga stvar, ja ipak imam stvari koje su izdate , javno izvodjene, ucestvovale i bile ovamo i onamo (ti rece da ih nemas), pa ipak imam neopisivu zelju da ucim i gde god provalim da mogu da naucim nesto novo, eliminism sujetu. Ni meni nije pravo kada navucem sam sebi rogove, ali...jbg... sve je to deo skole... Nije me sramota da pitam ono sto neznam, niti me je sramota da pomognem onome ko zna manje od mene... 
Valjda je poenta ovog forume (barem tako bese u vreme onog monolita 2001 (odiseja)  

) da razmenimo iskustvo i znanje...