A, da, tocno! Ja burno reagiram i to je tako! Kazem svakakve grozote u afektu.... znam... tako sam izgubila mnoge prijatelje tijekom svog zivota. I sto da kazem na to?! Jedino kako da to ispravim je svim drugim sto im pruzam inace. Valjda je to dobro vece od zlog.
Dobro je znati da imam dane kad sam izvan sebe i mozda mi zabraniti tih dana da dolazim na forum. :roll: Obavijestit cu administratore da mi svakog 8-17.og u mjesecu onemoguce dolazak ovdje. Do tada, slicica ratnice dovoljno govori. Ovo je samo MOZDA sala.
Sto se onog sveg tice! Bilo je jutro.... ne volim jutra.... blago receno... Znaci poanta je kao sto sam rekla ne zanima me kome se svida kome ne... ali ne mora me onaj kojemu se ne svida o tome obavjestavati jer nema nikakve svrhe osim da me u osjetljivim momentima razljuti.
Mene cjelokupna ta svijest sugeriranja totalno zivcira. Joj, ja bi ti ovdje gitaru umjesto klavira, a umjesto truba bi violine itd itd.... Pa pobogu, ono sto radimo je valjda izraz nas samih a ne nekakvih slucajnih tvorevina pa mi se slucajno ucitala truba umjesto violoncela jer je.. ne znam... netko slucajno kliknuo....
Ne volim sve te stvari. Mnogi ce reci da se trebam priviknut na to sve.. bla, bla... Ma sve je to ok. Trebamo se mi na mnoga sranja u zivotu priviknut. Ali ja samo iznosim svoje misljenje. Nikoga to nece sprijeciti da iznosi svoje.
Dati nekome priliku da te komentira je za mene velika stvar! Zato sam to napravila ranije svjesno i pazljivo! A ne ovako usput ovdje gdje se svi samo pravimo pametni jedni drugima.
Stavila sam kao avatar ratnicu tako da znate da sam sada u ratnickom raspolozenju.
Izbrisala sam tamo djelove koje sam izrekla u afektu. Nikakve svrhe od njih ionako.