Thread: Evo svima
View Single Post
Old 08-02-2005, 12:53 PM   #7
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA
Pa koji admini? Diviner, sto jos uvijek zaje***** ?

Sto mislis jel svi ljudi tak nazivaju svoje pjesme?

imam pun hard pjesama koje se zovu ovako...

anita-2-veljaca, anita-31-12, anita 26-8 itd, itd.. prvo sam krenula sa nazivima NOCNA dok nisam skuzila da uvijek radim po noci i da ce se onda sve zvati nocna. No dobro.

Jel ti se svida all for you? Vidis sto zene rade kad su sretne (ne smijem sad u detalje ali znas vec kad su zene najsretnije)?

Bye, admine!
Naravno, da mi se svidja...nego, nisi mi odgovorila na pitanje...sta su u ove dvije stvari zivi instrumenti, a sta semplovi. Pretpostavljam da si vecinu stvari aranzirala i programirala, pa bih da skrenem svima paznju na kolicinu strpljenja, provedenog vremena, znanja i entuzijazma koji je potreban da se ovakve stvari stvore...Siguran sam da 99% domacih poznati producenata ne bi znalo aranzirati ovoliku orkestru, jer su svi sljepo navikli na gotove proizvode (aka stylus, loop-ovi, gotovi synthovi), i apstraktne tvorevine (u smislu, spontano, nabadamo, na kraju sta ispane, ispane, vrticemo to po hiljadu puta na glavnim televizijama pa ce biti hit, makar i na 5 dana). Ako ovako nastavis, siguran sam da ces iskrciti put ka vrhu (nemoj samo biti toliko nezahvalna prema sebi, pa odluciti svoju karijeru graditi ovdje).

Uskoro cu ti dostaviti i svojih par sugestija, cim "pjesmice" malo bolje upoznam...

Sto se tice administriranja, tu pricu smo zavrsili...neki su iskoristili moju dobru volju, ugnjezdili se, da bi mi poslije pametovali i podje******...svidjela im se vlast, pa svoju guzicu ne znaju da maknu...sta ces klasicno nasa posla...nebitno sasvim

diviner is offline   Reply With Quote