Quote:
Originally Posted by Max
Sandrob .....molim te izvini ali vise ne znam zasto da ubedjujem nekog u nesto ......
ali Djanfranco ....procitaj moju kritiku na Sandrob ovu pesmu pa ces shvatiti sta tu treba jos da se radi .... ako je to tebi super ....onda uopste ne treba dalje da se raspravljamo .......
|
ma stavlja san ja na download i drugu verziju ove pisme i skroz je bi drugi mix, ali iskreno u obe ima dosta nedostatka i mislin da sad znan koji su nedostaci... e sad, ih moran pokusat svest na minimum, u ovon pismi a i ubuduce.
ma, komentari od iskusnijih producenata su meni jako vazni, tako da se mogu stalno korigirat, a mislin da dosta brzo ucin.
a inace mi je tvoj pristup jako zanimljiv jer se vidi da puno znas i da se ne zamaras tehnickima pizdarijama, nego (u masteringu) pristupas kreativno i nastojis se maximano ukrcat u film izvodjaca.
takodjer mi je drago sto ti potvrdjues neke stvari i zakjucke do kojih san i ja dosa, vezano za kvalitet pluginova i neke tehnike. 8)
ja odavno ode govorin kako su sonalksisovi efekti odlicni i da je timeworksov limiter odlican. takodjer ja odavno ode govorin da multibandove treba koristit samo u nuzdi. to jesan procita u knjizi bob katza, ali sam i sam dosa do tega zakjucka dosta prije, jer san vidi da sa multibandovima ne dobivan dobre rezultate, odnosno da je puno efektnije popravit mix.