Thread: voicePRO
View Single Post
Old 03-02-2005, 12:50 PM   #3
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Kvalitet koji peva se mislim opste i ne razlikuje od recimo voice works-a koji je duplo skuplji a samo jednu klasu iznad dakle ti placas duplo samo napredne opcije koje i znace ali nisu neophodne kao npr. phantom,pitch correction , effects itd ...

Uz ovaj quintet sam samo dobio Vocalist i Reverb koji me je prijatno iznenadio , lep je,prijatan , ima dobar prostor , meni se bas svidja ..

Spravu sam spojio sa midi master klavijaturom i ono sto sviram on peva

Ovaj model bih pre rekao da je namenjen vise za zivu svirku nego za studio ali uz malo truda moze se koristiti i za studio . Naravno ne treba ga preterano koristiti ali za one klasicne back vokale je odlican , za razliku od drugih firmi ovaj ne distorzira i ne muti , moze se jasno izdvojiti samo prateci gde ti glas ostaje onakav kakav jeste , ne menja .. ali to vazi za samo najvise do terce gore i dole .. sve preko toga vec se cuje da je masina ...

@Tiki

Ma da , TC je inace bezobrazno skup i uopste mi nije jasno kako oni uopste postoje i rade pored dobre konkurencije i cene duplo manje .. Ja sam quintet platio 400 eur ali na otplatu .. znas ono kad imam dam .. nesto kao kredit na poverenje