Thread: bass gitara
View Single Post
Old 02-02-2005, 01:22 AM   #21
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
imao sam rucno radjen petozicani bass "Branko Radulovic" (mada ga mnogi ne cene, a ne znam zasto) koji je imao neponovljiv sound i mislim da nikad necu da prebolim to sto sam ga prodao.
Ne cene ga jer je Radulovi? imao (isto kod i gitara) problem sa postojano??u kvaliteta izrade. Video sam vi?e njegovih gitara, i tu je bilo kako sjajnih gitara tako i krajnje ispodprose?nih instrumenata.

Ovo ?to je Tiki za Statusa i Warvicka, ok, ali koliko ljudi kod nas u prakti?nim situacijama ima najbolje modele Warvick-a?
A ovi jeftiniji, za to koliko su pla?eni... Pa u svakom slu?aju jednostavnije je ubosti Jazz Bass-a i re?iti ceo problem po kratkom postupku. To je kao za Ibanez gitare: Dobre su ali kad ko?taju 2000 evra. Ja da sam basista, radije bih pod prstima imao Warvicka nego Fendera, lak?e mi je da sviram i lep?i mi je to trip, ali ?to se ti?e snimanja...

A status je re?i ovde kod nas. ja kad sam hvalio fendere vi?e sam gledao kakva je situacija u praksi, lak?e je prona?i za snimanje dobrog fendera koji ?e obaviti posao, nego Statusa.
Dushan_S is offline   Reply With Quote