Mislim da je to pogresan nacin gledanja na stvari....prvo ja sem tek pre 7 dana slucajno cuo za ovaj sajt.....a razmisljao sam da napravim svoj.....Pa mozes zamisliti moju radost kad sam shvatio koliko ste posla vec napravili.....
Pozovite h....ne moraju biti novi ....mogu da budu u usponu....mogu da budu matori ali oni koji su uradili neke lepe albume......
Voja Aralica....covek mnooggoo zna ...i super je lik
Boris Krstajic ....takodje.....puno zna....slusajte JUST
Sale Jankovic ....Inzenjer....takodje jako puno zna
Marko...ne znam kako se preziva....( znam da ce te me sad svi ispljuvati ....ali tip je radio od Karleuse do....(ja mislim ali se ogradjujem )187) iako ne volim tu muziku ....produkcija je super
Kristina Kovac ....predivne produkcije.....pozovite je ( sigurni jedna od 3 producenta u zemlji) po kvalitetu...
Pozovite Sasu Habica......ako bude pristao....covek je uradio mnogo albuma na kojima smo odrasli ( domaca produkcija )
Srdjan Babovic....super lik.....radio GRU a i ko zna sta jos.....to meni dobro zvuci....
Iskljucite pevanje na nasem jeziku i pustite kroz dobar post....i videcete ta ono sto radi Kristina Kovac se uopste ne razlikuje mnogo od stranih stvari ......
eto toliko od mene ......
Pozdrav
|