View Single Post
Old 31-01-2005, 05:09 PM   #44
Max
Pro Member

UUHHHH....ok imao sam jednu hitnu sljaku koju sam morao da odradim ....ali sad sam tu......ok....dobio sam 15 PP ljudi koji hoce da mi posalju
svoje snimke....

ali moram prvo ovo ...Dvuckovic.....ili Dejo.....nisam mislio da na bilo koji nacin umanjim tvoje znanje...jer sam imao priliku slusati o tebi i od Vlade i od tvog brata . Da se razumemo tvoja polja poznavana kao sto su elektronika i sl daleeeeko prevazilaze moja ....jer bi ja tom AMEK u u sklapanju prisao odprilike na 5 metara ...ne blize .... samo nisam hteo da se ljudi zbunjuju u stvarima koje ih interesuju....to je to ....veliki pozdrav !

E sad ajde ovako .... da li administrator moze da napravi neki nacin da ja mogu sa sajta da preuzmem 2-3 snimka na koje bi napravio post ..?

Oni koji su zainteresovani da posalju svoje snimke nek posalj npr pocetak ....prvu strofu i refren .

Snimak ne sme biti EQ ili komprimovan na masteru ....niti treba da pikuje ....nemojte vi nabijati RMS ....ili uticati na sliku na bilo koji nacin....Master treba da bude u wav.... 48 k 24 bita . U ovoj opciji probe ....nije lose navesti informativno neki snimak na koji bi vi to voleli da lici ali samo kao informaciju ...

Posto trenutno miksam dva veca albuma...i nesto pesama za Beoviziju .....necu da garantujem rok...

eto toliko od mene .... (sad mi pade na pamet da to moze da se uradi u onoj sobi za promociju radova .... )

pa....Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote