Thread: Mackie HR 824
View Single Post
Old 31-01-2005, 04:31 PM   #16
Max
Pro Member

Eto nema me par dana ...i .... , Najjeftinija analogna sabirnica a da valja je Roll Music Folcrom RMS216 , oko 950 $ ali nema izlazno pojacanje pa je super ako imas neki UA 610 ili slicno predpojacanje da ga stavis iza ili neki dobar kompresor .... pa onda mozes i da mu menjas karakter ....Meni je najbolji SPL model .... ali 3500 $ zasad mi nije na listi prioriteta br 1. ... Poenta kod digitalnog summiranja je kolicina informacija sa kojom kompjuter oblasnjava audio file .... a to je u sustini bitaza ....Kod malog broja kanala .... do recimo 20 nema nikakvih problema.....ali na zalost meni zapadaju projekti po 100 kanala i onda sve pocinje da zvuci malo naguzvano ...i manje jer zvukovi nekako ne mogu da se izbore cini se...dok kad snimim gitaru i glas to ZVUCI .............E sad je fora da napravis 8 stereo SUB ova i da ih tako posalje napolje i da ih saberes analogno .....to prolazi kroz A klase trafoa i sabirnicu kao kod najskupljih stolova....naravno bez EQ i kompsa i onda tako sabranu je snimis....sustinski snimak je nesto siri.....nesto dublji 3d i ne gubi na harmonicima toliko ...eto...

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote