View Single Post
Old 29-01-2005, 06:00 PM   #6
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Koji VST za duvacke instumente?

Quote:
Originally Posted by mitra
Jel ima neko ideju koji VST ima zvukove engleskog roga, horne i sl. ?
English horn.... hm... ne znam.. mozda Dan Dean-ovi, imaju puno artikulacija koje se kontroliraju mod wheelom. Meni su cak jaako ok i od Miroslav Vitousa... (vibrato English horn mi je najbolji njegov a i ucita se za sekundu za razliku od Dean-ova).

Sto se tice rogova - horn (french)!! Definitivno su mi odlicni SAM HORNS! A nisu ni skupi.. oko 100, 200 $... ali stvarno su odlicni. Posebno intervali jer to tek onda zvuci kako treba.. (doduse, negativna strana sampliranih intervala je u njihovom nepromjenjivom tempu.. pa to treba nekako uskladiti) jer ima onaj slide koji normalno postoji. Odsvirati primu pa kvintu ovak tipku jednu pa drugu ili koristiti sample tog intervala je nebo i zemlja.

Da, naravno, viennini su takoder vrlo dobri. Ipak, nekako mi je s vremenom vienna sve manje draga. Previse posla... zato preferiram EAST WEST ORCHESTRA koji imaju svoje razne mic pozicije i nema toliko posla kasnije sa produkcijom kao sa suhom viennom a i sve je samplirano u jednom prostoru pa bolje zajednicki disu iako su im neki instrumenti znatno losiji od vienninih.
ANITA is offline   Reply With Quote