Quote:
Originally Posted by Pedja
Quote:
Originally Posted by Max
...ali necu da otkrivam ....od toga zaradjujem za zivot.....zato kad pustim neke house miksove koje sam uradio ...niko mi ne veruje......moram da ih ubedjujem da je to sve radjeno ovde
|
Da ne budem pogresno shvacen :oops: ......mozda ja gresim ali mi ovo izgleda pomalo sebicno i kao najobicnije hvalisanje. Niko ovde nikoga ne tera da otkriva tajne ako nece.....sve je stvar dobre volje i sve je stvar kolegijalnosti, druzenja i razmene iskustava radi unapredjenja i usavrsavanja u muzici. Zasto se uopste javljati i pisati nesto ako se ne zeli bilo sta da kaze :roll:
Jos jednom kazem, ne zelim nikoga da uvredim ali ja sam stekao takav utisak.....hvalisanje i ..... 
|
Ma dobro, razumem do nekle coveka, ma da ja nikada ne bih pisao o stvarima koje ne zelim da otkrivam...
Recimo nikada necu odati kako mi uspeva da sasvim dobro i uredno odsvirani instrumenti zvuce rashtimovano
Ali sve sto krijes ipak izadje na videlo. Meni se juce desilo da se pohvalim prijatelju snimkom jos uvek neobjavljenog koncerta, a on mi kaze- "Znam, imam taj DVD"! Ja se zbunio, pitam ga odakle mu jer ga imamo samo ja, jos dva coveka i momci koji su radili video zapis, i dobijem odgovor -Kako bre odakle mi, pa kupio sam ga za 200 din na buvljaku