View Single Post
Old 26-01-2005, 02:47 PM   #7
milos
Pro Member

milos's Avatar

Od aprila Behringer izbacuje monitore (po karakteristikama slicni kao i Ediroli)i cena ce da im bude 150 EUR.
http://www.behringer.com/MS40/index.cfm?lang=ENG
Dobra stvar kod Edirolovih,a i ovih novih Behringer monitora je sto imaju digitalni ulaz(spdif ili koaksijalni-ti na audiophilu imas spdif ,pa preko spifa mozes da nakacis karticu na monitore).
Spdif ti se na Audiophilu nalazi na kabelu na kojem je i midi (izgleda kao isto kao chinch,da ga ne bi pomesao sa chinchevima na samoj kartici)
Mislim da je ova behringer varijanta najbolja (po dzep ).Druga varijanta je da nadjes neko polovno pojacalo(moze neko brand ali moze i dobro rucno pravljenoali kvalitetno) i neke solidne hi-fi zvucnike.Kasnije zvucnike prodas i uzmes pasivne monitore(recimo tannoy reveal za 240 EUR).Najbolje je Pedju da pitas za to posto ti on ima rucno pravljeno pojacalo i te Tannoy monitore i kaze da je super kombinacija.

Ma zaboravi behringera i edirola.Mislim da mozes neko starije polovno pojacalo da nadjes za 100 EUR(technics,sony...) i neke trosistemske zvucnike za jos 100(jednom sam cak i video u oglasima Jamo zvucnike od 100W za 100 EUR ).
milos is offline   Reply With Quote