View Single Post
Old 24-01-2005, 12:32 AM   #7
idekius
Mason

idekius's Avatar

Sto se tice budzenja pesama i bolesnog dizanja RMS-a, to znam, ali sam mislio da je to obicaj samo kod nas. Inace, na otvarao sam u SF i pesme grupe "Placebo" i jos par albuma drugih inostranih izvodjaca (takodje originalni CD) i to uopste ne izgleda tako, pa mislim da je ovo sa Robbie W. stvarno cudno....... Ovo sto sam video je suvise cak i za nase krajeve...

Razlika u db nije ta razlika na koju...razumem o cemu pricas, ali ovo sa tim nema nikakve veze... Ovo izgleda kao da si abnormalno spustio trashold na L3, ali na jednoj pesmi L3 postavio na 0.00 db, a na drugoj na recimo -1.5, ili da si obe trake nakon kompresije i normalizacije roknuo kroz surov, ali razlicito podesen limiter.

Nije meni cudno kada vidim da je nesto tise zbog toga sto realno jeste tise, ali mi je cudno kada vidim dva "rezanca", ili dve plave trake koje se razlikuju samo u nivou pika, a izgledaju kao da su radjene lenjirom...

Ne pada mi na pamet da kazem da Robbie ima losu produkciju, taman posla, ali ovaj disk je zaista cudan...