Neznam mnogo kako radi u kombinaciji sa drugim karticama, narocito ta varijanta...
Ja sam probao XTC i kod mene radi O.K., ali nisam mnogo radio sa njim jer nema routinga koji je kod CW-a resen do bola.
Ja imam Lunu + Pulsar + ADA8000 + Ultargain Mic 2200, a uskoro uzimam i ADI 2 ili ADI 8 i UAD 1.
Moj savet ako uzimas CW je da prodas tog RME-a i kupis sto bolji preamp i AD\DA konvertor i to lepo optikom vezes na CW.
Pulsar ima 2xADAT interface (16 kanala) sto je sasvim dovoljno. A mozes da kupis onu verziju Pulsara koja ima samo ADAT-e (4x) jer ti analogni ulazi i izlazi sa ovakvom koncepcijom koju ti predlazem nisu potrebni. Ovako bi imao odlicnu AD\DA konverziju (zavisno od konvertora koji kupis), isto vazi i za mic preamp, a imao bi i CW routing i DSP.
E sad... neznam koji HDSP imas? Ako imas npr. Multiface, sve ovo sto sam napisao je teska glupost i ne isplati se, ali ako imas npr. 9632, ovo bi ti bilo odlicno i dugotrajno resenje.
Mislim, ovo sto sam ti napisao je cisto moj ugao gledanja...
Uvek podvlacim ono da je po meni mnogo pametnije trositi novac na kvalitetan externi hardvare nego na comp. Kad komp zastari, zvucna takodje... to jednostavno bacis i kupis drugi, a preamp, konvertor, mic, kompresor... ostaju....
.................................................. .................................................. ..
P.S. Da ne bude kako spadam u one koji misle da CW ima lose AD\DA. Jock... Preslusaj Sandrove snimke vokala u onim njegovim 'ajduckim poskocicama

i budi frajer pa kazi da to ne valja... E, a to je CW-ov AD\DA. Ko god tvrdi da CW-ov AD\DA ne valja, morao bi da mi pruzi na uvid bolji snimak prvenstveno vocala.
P.P.S. opet da ne budem pogresno shvacen, naravno da Otari Radar 2 ima bolje AD\DA