View Single Post
Old 16-01-2005, 12:20 AM   #5
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

E, vidis, to se i meni nametnulo kao utisak. 'Ladno sam i ja pomislio da je to neki reklamni trik, ali nisam hteo da pametujem i da trazim dlaku u jajetu. Sad kad vidim da ima istomisljenika, sad mogu i ja da kazem da se skroz slazem sa tobom. SP guraju vec nekoliko godina, ali nikako da se uradi nesto znacajnije po tom pitanju. Oni zaista imaju dobre cene, ali ne znam ni jedan studio ni ovde, a ni napolju koji njih koristi kao redovan setup. Mozda nisam u pravu, pa ako neko ima validnije informacije, neka me opovrgne, ali mislim da je SP ono sto sam mislio i prvi put kad sam cuo za njih, mikrofon za producente hobiste, gde za male pare dobijes solidnu iluziju. Mislim da ako hoces nesto iole ozbiljnije, da to ne treba da bude tvoj izbor za "prvi" mikrofon.
p.s. Trip mi je bio kako su test radili Sale i Mica iz "Artista" (zasupnici SP za YU) i video sam vec i sliku gde Sale svira, a Mica ga nesto usnimava, ali sam se onda setio da Sale svira barem 7 puta bolje od ovog nesrecnog sviraca na testu.

Oggy is offline   Reply With Quote