Thread: bass gitara
View Single Post
Old 08-01-2005, 01:44 AM   #8
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Ja sam imao stravicnih problema sa Warvick gitarom koja je sva bila tanka i prstala, a kada sam snimio Precision posle nje, zvucao je kao iz druge galaksije. Ima takodje u poslednje vreme dosta jeftinih Ibaneza koji potvrdjuju tu tezu, pa cak i replika MM koje se prodaju kao originali, ali se to primecuje da nisu samo po zvuku.
Ovo sam nekako prevideo.
Samo da ka?em da nemam uvek lepa iskustva sa Warvickom. Dobro rade oni zaista skupi i ozbiljni modeli, u to nema sumnje. Snimali smo jednom tu varijantu kroz SWR glavu i direktno line out. Fenomenalan zvuk. Ali sve na ?emu pi?e Warvick a nije debelo pla?eno (ma koliko lepo izgledalo i imalo 456 slojeva lepljenog ?arenog drveta) ne radi ba? najsre?nije.
Ibanezi ?to se ti?e baseva, ista stvar. Najja?i Soundgear-ovi, to da, MO?DA, i tih par signature modela, pretpostavljam da lepo rade, nisam ih ?uo ve?inu, ali sve ostalo, isto kao i Ibanez gitare, zvu?i samo van matrice lepo i ulickano, i onda kad ga stavi? sa ostalim instrumentima ili ga nema ili ne li?i ni na ?ta.
Dushan_S is offline   Reply With Quote