Quote:
Ja sam imao stravicnih problema sa Warvick gitarom koja je sva bila tanka i prstala, a kada sam snimio Precision posle nje, zvucao je kao iz druge galaksije. Ima takodje u poslednje vreme dosta jeftinih Ibaneza koji potvrdjuju tu tezu, pa cak i replika MM koje se prodaju kao originali, ali se to primecuje da nisu samo po zvuku.
|
Ovo sam nekako prevideo.
Samo da ka?em da nemam uvek lepa iskustva sa Warvickom. Dobro rade oni zaista skupi i ozbiljni modeli, u to nema sumnje. Snimali smo jednom tu varijantu kroz SWR glavu i direktno line out. Fenomenalan zvuk. Ali sve na ?emu pi?e Warvick a nije debelo pla?eno (ma koliko lepo izgledalo i imalo 456 slojeva lepljenog ?arenog drveta) ne radi ba? najsre?nije.
Ibanezi ?to se ti?e baseva, ista stvar. Najja?i Soundgear-ovi, to da, MO?DA, i tih par signature modela, pretpostavljam da lepo rade, nisam ih ?uo ve?inu, ali sve ostalo, isto kao i Ibanez gitare, zvu?i samo van matrice lepo i ulickano, i onda kad ga stavi? sa ostalim instrumentima ili ga nema ili ne li?i ni na ?ta.