View Single Post
Old 06-01-2005, 08:41 PM   #8
Nocni
Member

Nocni's Avatar

Itekako postivam to graficko mjerenje i analiziranje (i naravno priznajem da je to jos uvijek svjetlosnim godinama udaljeno od mog znanja). Pozivajuci se na jednu Sandrovu recenicu da muziku treba i slusati, a ne samo gledati bit cu slobodan dati komentar, bar onoga sto cujem.

Momci super pjevaju, iako jos ne razaznajem te skupe mikrofone, meni lijepo zvuci. Ne svidja mi se onaj najdublji glas, jer da bi te duboke tonove mogao izvuci, mora se "becati", pa mi kvari mekocu ostalih glasova. (Ona spika mu je ok). Naravno to je vjerojatno rijec o amerima pa to tako i treba.

Zvuk gitare mi se nikako ne svidja, pogotovo one debele zice sto basiraju, nekako mi stvaraju zbrku (tutnji bez potrebe). Na trenutak mi se na par mjesta ucini da mu cak i ne stima, ili moram isprati usi, ili imam u glavi neki svoj stim.

U prvi mah mi se ucinilo da nesto u zvucnoj kartici zvrci kad pjesma pocne, pa sam onda pomislio da su stavili cvrcke. Naravno skuzio sam da su to neke pretpotopne orgulje, na kojima valjda "lesli" zvrci.